Emelt díjas SMS helyett

 

Az emelt díjas SMS fizetés egyszerűen kiváltható emelt díjas telefonhívással, az SMS-nél megszokott tarifákkal.
Az eseménydíjas (kapcsolás alapú) emelt díjas telefonhívások egyszerűen használhatók online fizetésre.
A Voxinfo Kft. több mint 10 éve működtet telefonos fizetési rendszereket, így nagy tapasztalattal áll Partnerei rendelkezésére.

Emelt díjas SMS helyett telefonhívás

Az emeltdíjas SMS csökkenő jelentősége miatt, egyre nagyobb szerepet kap az emeltdíjas telefonhívás. Adódik a lehetőség a szolgáltatóknak, hogy áttérjenek az emeltdíjas telefonhívásra. A kommunikáció itt, egyik irányban az élő hang, másik irányban pedig maga a hívás és a billentyű lenyomással közölt információ. Más tekintetben sok a hasonlóság a két emeltdíjas megoldás között, így az áttérés nem jelenthet nehézséget. Ha mégis marad bizonytalanság, probléma, akkor a megoldásban a Voxinfo szívesen ajánlja segítségét.

Mi az emelt díjas telefonhívás

Emelt díjas hívások értéknövelt szolgáltatások, amelyek nyilvános távközlési hálózatban elérhetők. Az emelt díjas telefonszámok felhívását követően a hívó fél szolgáltatást kap a telefonban, vagy más csatornán. A szolgáltatás igénybevételéért cserébe a szokásos tarifáknál nagyobb percdíjat vagy hívásdíjat fizet. Ezen az emelt díjon osztozik a telefonszám szolgáltató, és a tartalomszolgáltató. A nyújtott szolgáltatások alapvetően két csoportra oszthatók: élőszemélyes és online szolgáltatások. Az előbbinél a szolgáltatás a telefonon keresztül hangban kapott tartalom, míg az online szolgáltatásnál a telefon csak a díjfizetést szolgálja.

Az SMS-t kiváltó telefonhívás fizetéshez a Szolgáltató és a Voxinfo szervere között kommunikáció szükséges (az SMS fizetéshez hasonlóan).

  • A szolgáltatás kifizetéséhez, az Ügyfél felhívja a Szolgáltatás weboldalán megjelenő emelt díjas számot
  • Hívás a Voxinfo hívásközpontjába fut be, ahol a hívás alapján megtörténik a fizetés és annak azonosítása (kommunikáció a Szolgáltató és Voxinfo szervere között).
  • Az Ügyfél a sikeres fizetés és azonosítás után azonnal megkapja a kifizetett szolgáltatást

Jutalékok és díjkategóriák

Magas kezdő jutalék 400 Ft és a feletti eseménydíjas telefonhívás díjkategóriákban.
 
Az esemény díjas (kapcsolás alapú) hívások díjkategóriái megfelelnek az emelt díjas SMS díjkategóriáknak.
Díjkategóriák: 120 Ft/hívás, 160 Ft/hívás, 240 Ft/hívás,  400 Ft/hívás,  600 Ft/hívás, 900 Ft/hívás, 1500 Ft/hívás 2000 Ft/hívás, legmagasabb díjkategória:4000 Ft/hívás

Voxinfo által nyújtott szolgáltatások

Konzultáció: segítség nyújtás a szolgáltatás technikai kialakításához
Emeltdíjas szám biztosítása és vonal és átirányítások, mellékek kezelése
Online fizetős szolgáltatás esetén hívó azonosítása, real-time kommunikáció szolgáltatóval